KARS / SARIKAMIŞ - Kars Sarıkamış Spor Lisesi

Kars Sarıkamış Spor Lisesi

0(543) 343 37 75 (Okul Müdürü)
Adres
İSTİKLAL MAH. HANÇERLİ DÜZÜ KÜME EVLERİ SARIKAMIŞ SPOR LISESI BLOK NO 2/4A SARIKAMIŞ / KARS
Vizyon
Günümüz koşullarında müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kabiliyeti artmış ve yükselmiş olan, erdemli, kuvvetli bir nesil yetiştirmek temel hedefimizdir.
Misyon
Çağdaş Türkiye´nin oluşumunda Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı centilmenlik ruhuna sahip, sporu beden ve ruh sağlığının gelişimi olarak gören, başarıyla 21. yüzyılın değerlerine katkılar sağlayan, toplumsal sorunlara duyarlı bireyler yetiştirmektir.
Başlama : 8.15 Bitiş : 15:30
Doğal Gaz
Ulaşım
Ulaşım ilçe merkezlerine ve il merkezlerine belediye otobüsleri ve transitlerle yapılmaktadır.
Belediye Servisi bulunmaktadır.
Sarıkamış TOKİ Konutları Yanı
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine 2 km uzaklıkta yer almaktadır.İl merkezine ise yaklaşık 50 km uzaklıktadır.
9. SINIFA ÖZEL YETENEK SINAVI İLE 120 ÖĞRENCİ ALINMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
TABAN VE TAVAN PUAN UYGULAMASI YAPILMAMAKTADIR. LGS SINAVINDA ALINACAK OLAN PUANIN %30 U GENEL DEĞERLENDİRMEYE DAHİL EDİLEREK ÖĞRENCİ ALIMI YAPILMAKTADIR.
2014 %68 2015 %71 2016 %78 2017 %40 2018 %40 2019 %40
Sportif Etkinlikler
OKUL VE ÇEVRE ŞARTLARININ İMKAN VERDİĞİ TÜM SPOR DALLARINDA MÜFREDATA BAĞLI KALARAK EĞİTİM VERİLMEKTE VE İL/TÜRKİYE GENELİ MÜSABAKALARA KATILIM SAĞLANMAKTADIR.